Acasa » Aderare

Aderare

Cum pot deveni membru JCI?

Trebuie să ai între 18 și 40 de ani, să te regăsești în valorile noastre și să fii dispus să oferi înainte de a primi. Dacă îndeplinești condițiile, completează formularul de aderare, iar un coleg te va contacta. Te așteptăm.

Ce obligații am ca membru JCI?

Vei susține organizația din care faci parte, vei participa la întâlnirile generale și te vei implica în activitățile cu care rezonezi. În general membrii JCI sunt persoane ocupate, active, de aceea nu există un plafon de timp fix pe care trebuie să îl dedici. Există și o taxă simbolică de membru, specifică pentru fiecare LOM.

Pot propune proiecte noi în organizație?

Există un număr de proiecte cu tradiție la nivel internațional, sau care au apărut în România. Totuși, orice membru poate propune proiecte noi, atâta timp cât sunt relevante cu viziunea, misiunea și valorile JCI.

Trebuie să fiu antreprenor pentru a intra în JCI?

Nu este necesar, deși între membrii JCI există un procent important de antreprenori, există și colegi care sunt tineri profesioniști, freelanceri sau în sistemul administrativ.

Care sunt beneficiile membrilor?

Cel mai important beneficiu este apartenența la o comunitate de oameni care au aceeași valori, conduși de o viziune optimistă. În plus, poți face networking, ai acces la traininguri gratuite, poți accesa evenimentele internaționale, îți poți dezvolta abilitățile de lider. Restul de beneficii le vei descoperi singur, după aderare.

JCI este o organizație afiliată politic?

Junior Chamber International este o organizație apolitică. JCI România își propune să aibă un rol activ în dezvoltarea politicilor economice, însă fără a se afilia unei anume entități politice.