Comunicate de presa

Evenimente

Info

Noutati

Proiecte

Acasa » Proiecte

Planuri si proiecte mari pentru 2011

miercuri, 15 decembrie 2010

Anul 2011 este un an ambitios pentru organizatia JCI Baia Mare.
Desi suntem la inceput de drum, am proiectat anul 2011 ca fiind unul plin de evenimente pentru tinerii antreprenori din Baia Mare si Maramures.
Asteptam noi membri in anul 2011, pe care ii vom selecta atent. CV-urile si scrisorile de intentie se trimit pe adresa info@jci-baiamare.ro.
Vom organiza Business Club-uri iar la Baia Mare asteptam personalitati care s-au facut remarcate atat la nivel local cat si national.
Organizarea de Business Networking Event-uri va continua pe tot parcursul anului 2011 fiind planificate nu mai putin de 4 astfel de evenimente.
Proiectul Tineri Antreprenori ar putea incepe la Baia Mare inainte de 2012 iar pentru noi este un proiect foarte ambitios.

One Comment »

 • Mirela Kovacs said:

  Buna ziua,
  as dori sa aflu care sunt conditiile pentru aderarea la acest club.Fiind la inceput de drum in ceea ce inseamna business doresc sa invat cit mai multe de la profesionisti.

  Va multumesc anticipat pentru informatii.

  O zi buna
  Mirela Kovacs

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.